Concert: De Vuurvogel

Muziek met een Plus in De Hoofdhof

Het eerste seizoen van Muziek met een Plus wordt afgesloten met een daverend concert van het complete Jeugdorkest De Vuurvogel uit Zwolle op zondag 21 mei in De Hoofdhof!

Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel uit Zwolle werd in maart 2002 opgericht door de huidige dirigent Albert Dam.
Het orkest heeft al de nodige hoogtepunten meegemaakt, zoals bijvoorbeeld nieuwjaarsconcerten voor de gemeente Zwolle, openingsconcerten op het Bevrijdingsfestival Overijssel, het concert voor het koningspaar op “200 jaar koninkrijk” en het Koningsdagconcert in Zwolle.
En nu zijn ze dus te horen in het programma van Muziek met een Plus!
Het complete podium is gevuld met een orkest van 90 man sterk! En wat nog meer is: De Vuurvogel neemt nóg een Zwolse groep mee, de Karel J. Schepersband. Dat wordt een Zwols feestje van de bovenste plank.

Het concert begint om 15:00 uur en duurt ongeveer 75 minuten. Na het concert is er gelegenheid tot gezelligheid en ontmoeting onder het genot van een gratis drankje.
We verwachten heel veel belangstelling. Wees er op tijd bij en bestel uw kaartjes op: www.muziekmeteenplus.nl
Voor de prijs hoeft u het niet te laten: € 10,00 voor volwassenen en slechts € 5,00 voor jonger dan 18 jaar.

21 mei 2017

Volwassenenen: € 10,-, tot 18 jaar: € 5,-