Najaarsconcert D-Vote

Najaarsconcert D-Vote met politiekapel Noord- en Oost Gelderland en zangeres Jane Loois bieden veelzijdige muziekavond

Muziekliefhebbers worden vaak per stijl benaderd, maar wat krijg je als je een bevlogen koor en een ervaren politiekapel bij elkaar voegt voor een speciaal najaarsconcert? Op zaterdag 14 oktober is het antwoord te horen in De Hoofdhof in Berkum (Zwolle). Gospelkoor D-Vote, politiekapel Noord- en Oost Gelderland en gastzangeres Jane Loois voeren het publiek dan mee langs folk- en hymnische muziek, gospel, klezmer en pop tijdens een veelzijdige muziekavond.

Kaarten voor het najaarsconcert in De Hoofdhof in Berkum (Zwolle) kosten €10,- en zijn te bestellen via www.d-vote-zwolle.nl en in boekwinkel De Fakkel in Zwolle (Vechtstraat 72). Het concert begint om 20:00 uur (zaal open vanaf 19:30 uur).

14 okt 2017

€10,-