Kunstcommissie

In de grote zaal van de Weijenbelt hangen bijna het gehele jaar exposities van verschillende kunstenaars. Ongeveer 7 x per jaar kunnen kunstenaars van binnen en buiten Zwolle eigen gemaakt werk exposeren en eventueel verkopen. Op openingsuren van de Weijenbelt kunt u de expositie bekijken.

Met ingang van januari 2016 is de nieuwe kunstcommissie van start gegaan. Carla Kums, Truus van Haaster en Margreet Udo gaan hun uiterste best doen de zalen weer te vullen met (amateur)kunst.

Mocht u het leuk vinden uw kunst in de Weijenbelt te exposeren, of weet u iemand die dat leuk zou vinden, neem dan contact op met de kunstcommissie via het mailadres kunstcommissieweijenbelt@gmail.com
Dat kunnen schilderijen zijn, maar ook foto’s of andere uitingen van kunst.

Actuele expositie

Nieuwe expositie in De Weijenbelt vanaf 10 april

Anneke Hogeboom schilderijen in acryl
Na een gezellig avondje schilderen (2003) bij een schildersclubje in Wijkcentrum De Dobbe kreeg ik de smaak te pakken en ging ik thuis aan de slag. In 2014 volgde ik lessen bij Henk Nyenhuis. Ik leerde er veel, ook om met verschillende technieken te werken zoals: paletmes, gesso, gel, vogelzand,enz. enz.
Nu ben ik met pensioen en schilder ik veel thuis, wat ik erg leuk vind. Ook heb ik al een paar keer geëxposeerd. Het schilderen geeft een enorm vrij en rustgevend gevoel. Het is heerlijk ontspannend voor mijn geest. Ik ga er helemaal in op!
Vanaf 10 april exposeer ik in De Weijenbelt. Dat mensen van mijn schilderijen genieten en er blij van worden doet mij goed.

Meer informatie over de schilderijen kunt u vinden in het daarvoor bestemde bakje in de grote zaal. Daar kunt u ook uw reacties kwijt. De toegang tot de expositie is gratis, mits er geen andere activiteiten zijn in wijkcentrum De Weijenbelt, Campherbeeklaan 82, tel: 038-4537409

Wilt u uw kunstwerk ook eens exposeren of als u inlichtingen over de expositie wilt, neem dan contact op met de kunstcommissie: kunstcommissieweijenbelt@gmail.com