Kunstcommissie

In de grote zaal van de Weijenbelt hangen bijna het gehele jaar exposities van verschillende kunstenaars. Ongeveer 7 x per jaar kunnen kunstenaars van binnen en buiten Zwolle eigen gemaakt werk exposeren en eventueel verkopen. Op openingsuren van de Weijenbelt kunt u de expositie bekijken.

Met ingang van januari 2016 is de nieuwe kunstcommissie van start gegaan. Carla Kums, Truus van Haaster en Margreet Udo gaan hun uiterste best doen de zalen weer te vullen met (amateur)kunst.

Mocht u het leuk vinden uw kunst in de Weijenbelt te exposeren, of weet u iemand die dat leuk zou vinden, neem dan contact op met de kunstcommissie via het mailadres kunstcommissieweijenbelt@gmail.com
Dat kunnen schilderijen zijn, maar ook foto’s of andere uitingen van kunst.

Actuele expositie

Bijzondere expositie in De Weijenbelt vanaf medio september

Het Groot Mannenkoor Zwolle bestaat dit najaar 100 jaar en dit is een mooie reden om er een boek over te schrijven.
In de afgelopen maanden zijn studenten en anderen uitgenodigd om een ontwerp te maken voor dit jubileumboek. Daarin wordt de 100 jarige historie van het koor beschreven met alle hoogtepunten uit die rijke geschiedenis. Het boek wordt op 6 oktober 2017 ten doop gehouden in de Raadzaal van de gemeente Zwolle.

Om dit jubileum kracht bij te zetten wordt deze keer een expositie gewijd aan de ontwerpen voor de boekomslag.
De expositie is vanaf medio september 2017 gratis te bekijken in Wijkcentrum De Weijenbelt, Campherbeeklaan 82 (Berkum) tel; 038 – 4537409, mits er op dat moment geen andere activiteiten zijn.

Wilt u uw kunstwerk ook eens exposeren of als u inlichtingen over de expositie wilt, neem dan contact op met de kunstcommissie: kunstcommissieweijenbelt@gmail.com