Laatste nieuws kinderboerderij

Maart 2018
Op 10 maart a.s. is het weer NL DOET, de grootste vrijwilligersactie van Nederland: www.nldoet.nl
Wilt u meedoen? Wij, als Kinderboerderij Berkum, kunnen uw hulp goed gebruiken. Het gaat met name om timmerwerkzaamheden. U kunt zich opgeven voor de NL DOET-dag bij onze beheerder Hester, voor 3 maart 2018.
Zij verstrekt u graag verdere informatie. Zij is telefonisch te bereiken op 06 2511 8202; haar e-mailadres: hesterplas@hotmail.com

Huisvesting pluimvee
Het pluimvee mag nog steeds niet naar buiten en blijft dus opgehokt. Het plan is opgevat om een volière te bouwen als blijvende huisvesting voor de kippen en kalkoenen.
Wij zoeken iemand die met ons wil nadenken hoe we een dergelijk karwei kunnen realiseren. Ook hier is het aanspreekpunt onze beheerder Hester.
Bent u geïnteresseerd? Dan horen wij graag van u.

Maart 2017:

De kinderboerderij is nog op zoek naar de vrijwilliger die samen met de beheerder Hester Plas de Kinderboerderij Berkum wil leiden. De dagelijkse werkzaamheden, zoals het voeren en verzorgen van de dieren, wordt gedaan door een team vrijwilligers. Wij zijn op zoek naar iemand die de “bijkomende” werkzaamheden, in samenwerking met Hester, voor zijn/haar rekening wil nemen.
Onze voorzitter (Jarig Jan Odinga) komt graag met u in contact om de inhoud van deze functie nader toe te lichten. Zijn telefoonnummer is 038-7850686. Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.