Laatste nieuws kinderboerderij

Maart 2017:

De kinderboerderij is nog op zoek naar de vrijwilliger die samen met de beheerder Hester Plas de Kinderboerderij Berkum wil leiden. De dagelijkse werkzaamheden, zoals het voeren en verzorgen van de dieren, wordt gedaan door een team vrijwilligers. Wij zijn op zoek naar iemand die de “bijkomende” werkzaamheden, in samenwerking met Hester, voor zijn/haar rekening wil nemen.
Onze voorzitter (Jarig Jan Odinga) komt graag met u in contact om de inhoud van deze functie nader toe te lichten. Zijn telefoonnummer is 038-7850686. Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

December 2016: Nieuwe beheerder kinderboerderij

Rineke de Graaf heeft aangegeven per 1 juni 2017 te willen stoppen als beheerder van de kinderboerderij Berkum. Tijdens de gesprekken over een nieuwe beheerder is al snel gebleken dat het tegenwoordig lastig is om alle taken die het beheer van een kinderboerderij behelst door één persoon uit te laten voeren. Daarom is het bestuur bezig de taken van de huidige beheerder door meerdere personen te laten invullen.

Het bestuur heeft een nieuwe beheerder gevonden die de gehele organisatie rondom de dieren gaat verzorgen. Dit betreft Hester Plas. Hester heeft ervaring op dit vlak, aangezien ze beheerder is geweest van de AA-weide in de AA-landen. Wij zijn dan ook erg blij dat Hester het team van vrijwilligers van de kinderboerderij komt versterken. De komende tijd zal Hester Plas door Rineke worden ingewerkt op de kinderboerderij.