LOGO_DEFWie zijn wij?
De Wijkvereniging Berkum heeft,  na het stoppen van de stichting Samen Berkum, het Noaberschap nieuw leven ingeblazen om op deze manier om te blijven zien naar elkaar en om elkaar tot steun te zijn als buurtgenoten.
Er zijn een aantal vrijwilligers die zich hier al voor inzetten. Als u hulp nodig heeft, dan zoekt het Noaberschap een vrijwilliger uit die u kan helpen.

Wat doen wij:
Ondersteunende hulp bieden waar nodig is. Kleine hulpvragen voor mensen die het zelf niet meer kunnen of eenzaam zijn. Hierbij denken we aan: een boodschapje halen, bezoekje brengen, spelletje doen, medicijnen ophalen, kleine karweitjes in en rondom het huis, etc.

Vraag om ondersteuning
U kunt zich opgeven als u hulp nodig heeft of als u zelf graag vrijwilliger wilt zijn.

Bel: O6-40464875 of mail noaberschap@wijkverenigingberkum.nl

Bel gerust wij helpen u graag!
Wij zijn bereikbaar op maandag van 9.00 tot 12.00 uur.
(daarbuiten bellen wij u zo spoedig mogelijk terug)

Gerda van den Hof en Riëtte Hovestad.