Hoofdhofkerk1

Muziek met een Plus in het seizoen 2018-2019

Muziek met een Plus start met het derde seizoen van de zondagmiddagconcerten in zalencentrum De Hoofdhof, Kerkweg 26 in Zwolle-Berkum.

Voor het derde jaar op rij kunt u eenmaal per maand in De Hoofdhof luisteren naar muziek van hoge kwaliteit in een zeer gevarieerd programma. In totaal acht concerten tegen een aantrekkelijke lage prijs van € 10,- .
Kaarten voor jeugd tot 16 jaar kosten slechts € 5,-.

We zijn er weer in geslaagd om artiesten en gezelschappen van nationale en internationale faam te contracteren. En ook ons lokale talent wordt niet vergeten. Zwolle heeft met ArtEZ een geweldig conservatorium dat elk jaar weer talentvolle muzikanten aflevert.

Wat mag u verwachten?
16 september: Wishful Singing, vijf zangeressen van wereldklasse zingen a capella.
14 oktober: het Libero Strijkorkest (masters van het ArtEZ conservatorium) met een barokprogramma.
11 november: een Zwolse topper: de Meander Bigband.

20 januari: James Oesi, Zuid-Afrikaans talent op contrabas.
10 februari: The Gents, zo mooi heeft u een vocaal mannenensemble nog nooit horen zingen.
10 maart: Marjolein de Wit op fluit, begeleid door piano, contrabas en slagwerk.
7 april: mis het niet; de Meezing Mattheüs, een jaarlijks terugkerende verkorte uitvoering met medewerking van een projectkoor, orkest en solisten.
19 mei: het slotconcert met het Britten Jeugdstrijkorkest in de hoofdrol.

Alle concerten beginnen om 15:00 uur.
Natuurlijk wilt u meer weten over dit programma! Stuur een mail naar muziekmeteenplus@gmail.com en we sturen het u toe.

Kaarten bestellen kan nu al: www.muziekmeteenplus.nl.
Wilt u alle concerten bijwonen? Koop dan een passe-partout voor het hele seizoen met aantrekkelijke korting voor slechts €75,-.